Thuis

Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Hond het Drinken Fontein voor verkoop
Van goede kwaliteit Hond het Drinken Fontein voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik werd indruk gemaakt op door het productontwerp van Jincan en klantenservice. Ik verheug me op meer samenwerking!

—— steeg

De grote dienst! De geadviseerde producten zijn gebaseerd op mijn behoeften. De kwaliteit van het vullen en dekking is zeer hoog. Soms is een transactie in een detail.

—— LEO

Na heel wat tests en vergelijking, koos ik definitief Jincan. Het heeft zich om een betrouwbare partner bewezen te zijn. Ik verheug me op meer samenwerking

—— Jeanne

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van het Huisdierenproducten van Shenzhenjincan, Ltd heeft een fabriek die in Shenzhen, China wordt gevestigd. Wij hebben prima productielijn, het verouderen workshop op hoge temperatuur, professionele testende faciliteiten, die de meest gevorderde de fonteinfabrikant van het huisdieren drinkwater in de volledige industrie zijn.

  De kwaliteitscontrole van huisdierenfontein is zeer strikt: onze professionele productielijn poogt de beste producten voor getaxeerde klanten van over de hele wereld te verstrekken.

   

  Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Wij verkopen slechts onze producten aan de verdelers die het eigen exclusieve agentschap in hun respectief land of gebied voor het veiligstellen van hun belangen herstelt. OEM de dienst wordt aangeboden voor elke verdeler.

  Wij stemmen in OEM met orden. OEM de dienst wordt aangeboden als de totale hoeveelheid aasboten meer dan 100 voor een orde is.

  Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd.

 • R & D

  Wij hebben sterke ontwerpteams en technici die professionele en geavanceerde technologieën voor u kunnen aanbieden.
  Om de snel bewegende internationale markt in te halen en de eisen van getaxeerde klanten te ontmoeten, zal ons team constant ernaar streven te vernieuwen en technologie de kwaliteit van het product te verbeteren.

   

  Aankondiging
  Wij zoeken verdelers momenteel wereldwijd die lokale agenten kunnen zijn; wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstig samenwerking tussen bedrijven en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

Contactgegevens
Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Tao

Tel.: 86-755-2324-8877

Fax: 86-755-2324-8877

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: 6/F, de Bouw B, No.9, de Weg van Xingye No.3, het Vierde Industrieterrein van Fenghuang, Fuyong-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, China.

Factory Adres:6/F, de Bouw B, No.9, de Weg van Xingye No.3, het Vierde Industrieterrein van Fenghuang, Fuyong-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, China.