Thuis

Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Jincan Pet Products Co., Ltd.

Co. van het Huisdierenproducten van Shenzhenjincan, Ltd behandelt hoofdzakelijk in de fontein van het huisdieren drinkwater,
Het Jincanbedrijf heeft rond 100 werknemers, met inbegrip van 5 R&D-beroeps, 3 QC personeelsleden, en 10 winkelbedienden met enthousiaste de dienstgeesten. Onze de vierkant-meterfabriek van 2000 bezit automatische lijnen, door decennia van ervaring in R&D, productie en verkoop, hebben wij een one-stop de dienstsysteem opgezet die van ontwerp tot levering gaan.

Als belangrijke fabrikant in deze industrie, hebben wij dichte vennootschappen met meer dan 400 bedrijven over de wereld gesmeed. Wij verheugen ons op het bereiken van meer samen met u!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : DEEIPET

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van het Huisdierenproducten van Shenzhenjincan, Ltd, dat in 2014 wordt gevestigd, dat in Shenzhen China wordt gevestigd, is een fabrikant van huisdier het drinken fontein met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht. Wij bezitten verscheidene octrooien, Ce en andere certificaten.

Met geavanceerde technologie, hoogte - de kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, wordt onze producten op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kan onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.
 

bedrijfsdiensten

1.For de naverkoopdienst, vereisen wij dat de verdelers de capaciteit van technisch onderhoud moeten hebben. Wij zijn geëngageerd om de beste naverkoopdienst voor onze getaxeerde klanten te verlenen.

2.To halen de snel bewegende internationale markt in en ontmoeten de eisen van getaxeerde klanten, zullen wij constant ernaar streven te vernieuwen en technologie de kwaliteit van het product te verbeteren.

 

3.We zijn geëngageerd om de beste producten en de dienst voor onze getaxeerde klanten en altijd waarde te verlenen:

Productenkwaliteit, van de Productprijs, van de Klantenservice en van de Klant Tevredenheid.

 

Bedrijfteam

Ons jong krachtig team is volledig van energie, dromen, concurrentievermogen en innovatie. Wij vereisen discreetness in de werken en perfectie voor elke stap. Wij hebben beslissers die durven om alles ten eerste en krachtige jonge elites te proberen wie hun talenten kunnen volledig tonen.

 

CONTACT

Adres: 6/F, de Bouw B, No.9, de Weg van Xingye No.3, het Vierde Industrieterrein van Fenghuang, Fuyong-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, China.

Factory Adres:6/F, de Bouw B, No.9, de Weg van Xingye No.3, het Vierde Industrieterrein van Fenghuang, Fuyong-Stad, Bao'an-District, Shenzhen, China.